Παρακαλώ περιμένετε…

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Ίος

Η απόλυτη εμπειρία!!

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Ίο

Κάντε την κορυφαία επιλογή για το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας!!

Τι προσφέρουμε

Υπηρεσίες Ενοικίασης Αυτοκινήτου ΄Ιος

Η Ios Rent a Car σας προσφέρει επαγγελματική, ποιοτική και φιλική εξυπηρέτηση. Προσφέρουμε μια γκάμα αυτοκινήτων και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Είμαστε επίσης διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διαμονή σας στο νησί μας!

Προσφορές

Προσφορές για πάνω από 3 ημέρες!

24ωρη Οδική Βοήθεια

Δωρεάν 24ωρη οδική βοήθεια!

Παράδοση / Παραλαβή

Δωρεάν παράδοση & παραλαβή σε συγκεκριμένα μέρη τις εργάσιμες ώρες

Δωρεάν Απεριόριστα Χιλιόμετρα

Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Ίου απ' άκρη σε άκρη ξέγνοιαστα!

Ενοικίαση Buggy

Ενοικιάστε ένα Beach Buggy και ξεκινήστε την περιπέτεια σας στην Ίο. Ανακαλύψτε όλες τις όμορφες παραλίες του νησιού και ζήστε μοναδικές στιγμές με τους φίλους σας.

Συχνές Ερωτήσεις.

Πρέπει να έχετε άδεια οδήγησης που έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν από την ημερομηνία ενοικίασης. Πρέπει επίσης να κατέχετε είτε άδεια οδήγησης που έχει εκδοθεί από κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης είτε διεθνή άδεια οδήγησης. Οι χώρες εκτός ΕΕ πρέπει να διαθέτουν διεθνή άδεια οδήγησης.

Το ελάχιστο όριο ηλικίας για την ενοικίαση αυτοκινήτου είναι τα 21 έτη.

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας, πρέπει να στείλετε ένα email ειδοποίησης ακύρωσης και να λάβετε απάντηση ότι λάβαμε την ειδοποίηση ακύρωσης.

Δεν υπάρχει χρέωση ακύρωσης εάν λάβουμε την ειδοποίηση ακύρωσης έως και 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία και ώρα παραλαβής.

Εάν λάβουμε την ειδοποίηση ακύρωσης από 3 ημέρες έως 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία και ώρα παραλαβής, τότε το τέλος ακύρωσης ισούται με το 40% του ποσού της κατάθεσης.

Εάν λάβουμε την ειδοποίηση ακύρωσης έως και 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία και ώρα παραλαβής, τότε θα χρεωθεί το συνολικό ποσό της κατάθεσης και δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων.

Τι λένε για εμάς!

Scroll to Top